Jelovnik

Ono što nas izdvaja i po čemu smo godinama poznati je to što puno toga što služimo u restoranu proizvodimo na našem poljoprivrednom gazdinstvu

Jelovnik

U našem restoranu se služe isključivo suhomesnati proizvodi koje već decenijama naša porodica tradiconalno priprema, isključivo sa prirodnim sastojcima i bogatim ukusima kvalitetno odimljenog i osušenog mesa, začinjenim prirodnim začinima.

Glavni specijaliteti ove kuće po kome smo nadaleko poznati jesu JAGNJETINA I PRASETINA. Mlada, uvek sveža i topla… ostaje samo da se uverite sami.

U ponudi imamo preko 50 vrsta jela sa roštilja, piletine, ribe i specijaliteta kuće koje ćete obožavati.

Nešto novo od 2023. je pekara ‘MB’. Miris domaćeg hleba i peciva je neprocenjivo. Sveže, hrskave i tople lepinje, proje i razne vrste hleba, napravljene od našeg brašna upotpuniće Vaš doživljaj.

Da bi jedan obrok bio upotpunjen, salate su tu da to isprate. Pored svežih salata, u ponudi imamo domaću turšiju, ajvar, kiseli kupus, pečene paprike, sve to pripremljeno u našoj kuhinji.

Za ljubitelje slatkiša poseban deo priče su naši dezerti. Deo naše kuhinje čini naša poslastičarnica, koja je puna veštih ruku i svakodnevno pripremamo Vaše omiljene torte i kolače.

Naše palačinke su jedan od omiljenih dezerata naših gostiju, a kako i ne bi bile, kada se pripremaju isključivo sa domaćim jajima, a služe sa domaćim džemom od šljive i kajsije.